Motorola rolt onverwacht Android 7.1.1 Nougat uit voor Moto X Play

Motorola heeft voor de Moto X Play een opmerkelijke update uitgebracht voor de Moto X Play. Het toestel wordt vanaf nu bijgewerkt met een software-update naar Android 7.1.1 Nougat. Netjes!

Moto X Play: Android 7.1.1 Nougat

Ruim twee jaar oud is het toestel, de Motorola Moto X Play. Misschien is het toestel al gehuld in een dikke laag stof, maar toch is Motorola het toestel niet vergeten. De smartphone ontvangt vanaf nu in Nederland een update naar Android 7.1.1 Nougat. Het is opmerkelijk dat het toestel nog een update krijgt, want lang bleef het stil en áls er een bericht naar buiten kwam, ging het over de vertraging van de update.

Gebruikers melden aan DroidApp dat na de update de telefoon weer een stuk sneller aanvoelt. Samen met de update naar Android 7.1.1 Nougat heeft Motorola de beveiligingsupdate vastgesteld op 1 september 2017. De update is circa 755 MB groot en we raden je aan de update via een WiFi-verbinding te downloaden.

Moto X Play Android 7.1.1 Nougat

Opvallend en stiekem ook wel bizar, is dat de update naar Nougat eigenlijk al eind januari uitgebracht had moeten worden. De update naar Android 7.0 Nougat wordt dus overgeslagen. We verwachten dat Android 7.1.1 Nougat de laatste grote update is voor de smartphone, maar met 7.1.1 kan het toestel er toch weer even tegenaan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel