Motorola introduceert Moto Mod met Polaroid fotoprinter

Motorola heeft een nieuwe Moto Mod aangekondigd waarmee je een foto, net als vroeger, direct kunt printen. De Polaroid foto-printer kan bevestigd worden op verschillende toestellen van Motorola en laten je (stiekem) de oude tijden herleven.

Polaroid fotoprinter als Moto Mod

De Moto Mod accessoires zijn extra modules waarmee je extra functionaliteit kun toevoegen aan de smartphone. We kennen al de speaker, camera-module of een extra dikke accu maar nu is er de Polaroid fotoprinter als Moto Mod. Je bevestigt deze aan de achterzijde van de Moto-smartphone en je kunt vervolgens je favoriete foto’s direct afdrukken. Ook het printen van foto’s van Facebook, Google Foto’s en Instagram is direct mogelijk.

Polaroid Moto Mod

De Polaroid fotoprinter mod gebruikt speciaal Polaroid Premium Zink fotopapier waardoor je geen cartridges hoeft te regelen. De grootte van het papier is op moment van schrijven 2×3 inch. De prijs van de nieuwe module komt uit op 199 dollar, een prijs in euro’s is nog niet bekend gemaakt. De prijs van het papier ligt rond de 15 euro voor twintig vellen. Nog dit jaar moet de Moto Mod beschikbaar zijn. Exacte details over de komst naar Nederland zijn niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 300,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel