Moto X4 uitgebracht in Nederland: prima smartphone voor goede prijs

Motorola heeft haar assortiment in Nederland uitgebreid met een nieuw toestel. De Moto X4 werd tijdens de IFA aangekondigd en ligt nu in de winkel. De telefoon heeft een dual-camera, uitgebreide mogelijkheden en een relatief scherpe prijs.

Moto X4 te koop in Nederland

De Moto X-serie werd eind augustus uitgebreid met de Moto X4. Deze smartphone is vanaf vandaag te koop in ons land, zo ontdekte DroidApp zojuist. Het toestel is voorzien van een 5,2 inch Full-HD display en een aluminium behuizing. Aan de voorzijde zien we ook een 16 megapixel front-camera, met flitser, voor het maken van de beste selfie. Ook zijn voor je selfies verschillende animaties en effecten aanwezig.

Moto X4 kopen

Aan de achterkant zien we de 12+8 megapixel dual-camera die vol mogelijkheden is gestopt. Daarbij is er de snelle Snapdragon 630 octa-core processor, 4GB RAM en 32GB opslagruimte (uitbreidbaar). Motorola heeft de Moto X4 verder voorzien van een 3000 mAh accu die met een kwartier opladen weer zes uur lang mee moet gaan. Tevens zijn natuurlijk de handige Moto Actions en Moto Display features aan boord van de X4.

De Moto X4 heeft voor haar mogelijkheden een scherpe prijs meegekregen; 399 euro, terwijl hij nu bij Coolblue is te vinden voor 379 euro. Je kunt de actuele prijzen en specificaties raadplegen op de Moto X4 pagina via onderstaande button. Bij sommige winkels is de levertijd langer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 300,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel