Moto X4 met geweldige accu alleen vandaag voor 299,99 euro

Motorola heeft met de Moto X4 een erg interessante smartphone uitgebracht. De telefoon is voorzien van prima specificaties en een overweldigende accuduur. De smartphone is alleen vandaag voor 299,99 euro te koop. We zetten de details op een rij.

Moto X4 in de aanbieding

De Moto X4 is één van de meest recent uitgebrachte smartphones van Lenovo-Motorola. De smartphone-fabrikant heeft de Moto X4 voorzien van een aluminium behuizing en een 5,2 inch Full-HD beeldscherm. Aan de voorzijde bevindt zich tevens een 16 megapixel front-camera, met flitser. Onder het scherm bevindt zich de vingerafdrukscanner.

Qua specificaties zit het bij de Moto X4 helemaal snor. Er is een Snapdragon 630 octa-core processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte dat uit te breiden is en een 3000 mAh accu. Momenteel testen we het toestel voor een uitgebreide review; we kunnen je alvast verklappen dat de batterijduur zeer indrukwekkend is. Tevens is er ondersteuning aan snelladen.

Moto X4

De Moto X4 heeft aan de achterzijde een dual-camera (12MP + 8MP) met diepteherkenning, PDAF autofocus, dual LED-flitser en de handmatige modus. Daarnaast draait de smartphone nu nog op Android 7.1.1 Nougat maar wordt een update naar Oreo verwacht.

Mocht je nog af zitten te wachten op een aanbieding voor de Moto X4, dan hebben we goed nieuws. Paul ontdekte dat alleen vandaag de Moto X4 voor 299,99 euro aangeboden wordt bij iBood, via deze link. Je kunt zelf de kleur kiezen. Normaal ligt de prijs van het toestel rond de 380 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 300,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel