Huawei P20: naam en triple-camera bevestigd, ook nieuwe foto voorkant

Tijdens het Mobile World Congress zullen we de Huawei P20 niet te zien krijgen. De serie, die vermoedelijk bestaat uit drie toestellen, zal bestaan uit drie smartphones. In een nieuwe video-teaser bevestigt Huawei nu de naam Huawei P20 en geeft nog meer hints. Tevens zien we nieuwe foto’s met de voorkant van de toestellen.

Huawei P20 wordt dé naam

De opvolger van de Huawei P10 zal definitief niet de naam Huawei P11 meekrijgen. De smartphonefabrikant uit China heeft een teaser-video gepubliceerd waarbij de naam Huawei P20 definitief wordt bevestigd. We zagen in de afgelopen tijd al veel geruchten en berichten voorbij komen over de Huawei P20 Lite, de standaard P20 en de P20 Plus.

Er gingen eerder ook berichten rond over de triple-camera en de teaser lijkt de drie lenzen nogmaals te bevestigen. In de teaser wordt namelijk de tekst ‘See Mooore with Ai’ genoemd. Bij de introductie van vorige toestellen waren er twee ‘o-s’ te zien, wat herleidbaar was naar de dual-camera. Vrijdag lekte een foto van de Huawei P20 uit, opgedoken bij keuringsinstantie TENAA. Hier zagen we een dubbele camera, waardoor het de verwachting is dat alleen de Huawei P20 Plus de triple-cam krijgt.

Huawei P20 Plus voorkant

Foto’s van voorkant

Tevens zijn nu op internet nieuwe foto’s verschenen van de vermoedelijke voorkant van de P20 en P20 Plus. De smartphones zouden volgens de nieuwe foto’s wél allebei over een notch beschikken. Bij de standaard P20 zien we onder het grote scherm de home-button met vingerafdrukscanner, bij de Plus zien we niet de vingerafdrukscanner aan de voorzijde.

Op 27 maart wordt de presentatie gehouden in Parijs.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel