Huawei P20 Lite nu ook te zien op live foto’s van FCC

De Huawei P20 Lite moet de opvolger worden van de huidige P10 Lite. De smartphone dook in de afgelopen tijd al op in renders, maar nu zien we live foto’s van het toestel. En deze komen dicht in de buurt van de renders. Het design heeft trekjes van de Apple iPhone X met de zogenoemde ‘notch’ bovenin beeld.

Huawei P20 Lite op live beeld

Pas eind maart zullen we het nieuws krijgen over de opvolgende toestellen uit de Huawei P10-serie. Vanwege de grote ‘revolutie’ wordt waarschijnlijk gekozen voor de naam Huawei P20 en niet Huawei P11. Ook de P20-serie zal weer bestaan uit drie modellen zo is de verwachting; het standaard model, de P20 Plus en de P20 Lite. We zagen de standaard P20 en de P20 Plus renders al, en ook de Huawei P20 Lite renders zijn verschenen. De nieuwe informatie is afkomstig van keuringsinstantie FCC.

We zien nu de Huawei P20 Lite op live foto’s. Daarbij wordt duidelijk dat het toestel veel weg heeft van de eerder verschenen renders. Aan de voorzijde zien we een display met bovenin de bekende ‘notch’; een inham die we ook zagen bij de iPhone X. Het toestel wordt getest onder de codenaam Shirley. Aan de achterzijde zien de iets uitstekende dual-camera en een vingerafdrukscanner.

Voor de definitieve aankondiging van de Huawei P20 Lite moeten we nog even wachten. De persconferentie staat gepland voor 27 maart 2018. Zodra er meer informatie bekend is over de toestellen, houden we je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel