Huawei P20 en P20 Plus met iPhone X-look en triple-camera te zien in videorender

OnLeaks heeft op basis van de tot nu toe bekende informatie een nieuwe videorender samengesteld. In deze video zien we het design van de nieuwe Huawei P20 en P20 Plus. We schreven vrijdag al over het nieuwe design van de Huawei P20 Lite.

Huawei P20 (Plus) videorender

De Huawei P20-serie belooft een interessante reeks te worden. Als alle berichten kloppen, en veel wijst er wel op, zal Huawei het helemaal over een andere boeg gooien met een gewaagd design in een geheel nieuw jasje. Hoewel nieuw, de vormgeving heeft wel aardig wat weg van de iPhone X van Apple. Dit zien we bijvoorbeeld aan de inham aan de bovenkant van het scherm.

Huawei P20 Plus render

We zien nog meer opvallende details bij de Huawei P20 Plus render. Het toestel zal namelijk uitgerust worden met drie camera’s aan de achterzijde. Deze worden geplaatst in verticale opstelling en een LED-flitser is ook aanwezig. De drie camera’s werden eerder al onthuld en ook in een nieuwe Huawei-teaser wordt dit bevestigd.

Huawei p20 teaser triple camera

De Huawei P20 Plus zal ook voorzien zijn van een 3,5 millimeter aansluiting, gelukkig. Daarbij valt op dat de vingerafdrukscanner ontbreekt. Zou Huawei helemaal afzien van de scanner, of wordt hij geïntegreerd onder het scherm?De beeldschermgrootte zal ongeveer 6,0 inch bedragen en is voorzien van een 18:9 beeldverhouding. Daarbij zal de smartphone vermoedelijk de afmetingen 155,3 x 74,2 x 7,7 millimeter hebben.

Huawei zal de toestellen op 27 maart presenteren in Parijs. Vrijdag verschenen de live foto’s en een videorender van de Huawei P20 Lite. De videorender van de P20 Plus kun je hieronder bekijken.

Daarnaast is ook de Huawei P20 render gedeeld. Hierin zien we een opvallend verschil. Net als de P20 Plus en P20 Lite is er bovenin beeld een inham te zien, maar echter opvallend is de home-button onder het scherm, naar alle waarschijnlijkheid de vingerafdrukscanner. Ook de P20 krijgt een triple-camera met drie lenzen. De render kan hieronder bekeken worden, onder de foto van het toestel.

Huawei P20

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel