Huawei P20 Plus laat zich zien in eerste foto’s: lijkt op iPhone X

De Huawei P20-serie zal de huidige P10-serie opvolgen. H0ewel de kans klein lijkt dat de smartphones tijdens het MWC worden gepresenteerd, zien we nu wel een eerste beeld van de Huawei P20 Plus. Wat kunnen we verwachten?

Huawei P20 Plus te zien?

Merken kijken graag bij elkaar om inspiratie op te doen voor design voor nieuwe toestellen. Op het internet zien we nu de vermoedelijke Huawei P20 Plus, een smartphone die deel uit zal maken van de nieuwe Huawei P20-serie.

Het ontwerp van de Huawei P20 Plus is waarschijnlijk geïnspireerd op die van de Apple iPhone X. Bovenin het scherm zien we namelijk een inkeping waar ruimte is gemaakt voor de speaker, front-camera en sensoren. Aan de achterkant zien we de dual-camera in horizontale opstelling. Het toestel is omhuld door een case die het volledige design nog niet prijsgeeft. We verwachten eigenlijk nog wel een vingerafdrukscanner namelijk.

Een hoesjesfabrikant heeft ook wat naar buiten gebracht over de Huawei P20 Plus. Wat opvalt is hier dat het toestel een triple-camera heeft gekregen, maar dat we ook een foto zien van het toestel zonder inham bovenin. Misschien is dit wel de Huawei P20. Soms hebben hoesjesfabrikanten het bij het juiste eind, maar we moeten de informatie wel met een korreltje zout nemen.

De laatste berichten spreken over een datum van 27 maart waarop de Huawei P20 aan zal worden gekondigd. Maar wie weet krijgen we tijdens het Mobile World Congress alvast wel een sneak preview. We houden je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel