Nieuwe informatie: Huawei P20 wordt nieuwe naam P11 en komt in drie modellen

De opvolger van de Huawei P10 zal volgens de nieuwe informatie van een bekende leaker niet de naam P11 meekrijgen. In plaats daarvan zou de fabrikant met de Huawei P20 komen. De P20-serie zal bestaan uit drie modellen waar nu meer informatie over naar buiten is gekomen.

Huawei P20 als opvolger P10

De Huawei P10, P10 Plus en P10 Lite krijgen alle drie een opvolger. Echter zullen deze toestellen niet de naam Huawei P11, P11 Plus en P11 Lite meekrijgen. Er gingen al eerder geruchten rond over de naam Huawei P20 en nu maakt ook Roland Quandt melding van de naam P20. Quandt is een doorgaans goed geïnformeerde bron in de telecomwereld.

De naam P20 moet aan gaan geven dat we met grote verschillen hebben te maken in vergelijking met de voorganger. De wijzigingen tussen P8, P9 en P10 zijn steeds wat kleiner, waardoor P10 > P20 grotere verschillen moet kennen. Eerder gingen er al berichten rond over de plaatsing van drie camera’s, de zogenoemde triple-camera met mogelijk 40 megapixel.

Huawei komt vermoedelijk tijdens een apart event met de aankondiging van de Huawei P20 serie. De P20 familie zal zoals gezegd bestaan uit drie toestellen. Als eerst is er de Huawei P20, die nu rondgaat onder de codenaam Emily. Het toestel zal beschikbaar komen in de kleuren Ceramic Black en Twilight. In dezelfde kleuren zal ook de Huawei P20 Plus beschikbaar komen. Deze heeft nu de codenaam Charlotte gekregen. De Huawei P20 Lite heet nu nog Anne en komt in de kleuren Midnight Black, Klein Blue en Sakura Pink.

Zodra er meer informatie bekend is over de nieuwe Huawei-toestellen, houden we je uiteraard op de hoogte! We zagen op de redactie in de afgelopen tijd tal van tekeningen opduiken over de P11/P20, maar deze waren verre van realistisch.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel