Huawei P20 Lite te zien op live foto’s en 360-graden render

De opvolger van de P10 Lite zal de Huawei P20 Lite worden. Zoals we mogen verwachten krijgt het toestel een 18:9 beeldscherm en weer een strak design. De P20 Lite is nu te bewonderen in een 360-graden video-render en ook is het toestel in het echt opgedoken.

Huawei P20 Lite video-render

De kans wordt klein geacht dat de Huawei P20 Lite tijdens het Mobile World Congress aangekondigd wordt, maar toch komt er steeds meer informatie binnen over de P20-serie. Eerder deze week verschenen mogelijke foto’s van de P20 en P20 Plus al, waarbij het design doet denken aan de iPhone X. Nu staat de Huawei P20 Lite in de spotlights.

Huawei P20 Lite render

De video-renders zijn gemaakt door de bekende leaker OnLeaks. De renders tonen het toestel op basis van de tot nu toe bekende informatie. Er kan dus nog wel wat wijzigen, maar we krijgen met de video-render een goede indruk.

Huawei zal de P20 Lite voorzien van een 18:9 beeldverhouding, vermoedelijk met een schermgrootte van 5,7 inch. Mogelijk krijgt het toestel, net als bij de iPhone X, een inham boven het scherm voor sensoren en de front-camera.Daarbij zien we een dual-camera in verticale opstelling, de LED-flitser en vingerafdrukscanner aan de achterzijde. De metalen smartphone is aan de hoeken afgerond.

Live foto’s

Overigens is ook het toestel nu opgedoken op live foto’s. De foto’s zijn afkomstig van een Spaanse website. We zien hier de duidelijke inkeping aan de bovenzijde. Volgens de website beschikt het toestel over een 5,8 inch groot display met een resolutie van 2280 x 1080 pixels. De achterkant zou vervaardigd zijn uit glas. De bron heeft het verder over een USB-C poort, 3000 mAh accu, 3,5 mm aansluiting, dual-sim, ondersteuning voor geheugenkaart

Zoals het er nu naar uitziet zal de nieuwe Huawei P20-serie eind maart aangekondigd worden. De Chinese fabrikant heeft namelijk de datum 27 maart laten vallen. Overigens is ook nog niet duidelijk of het toestel P11 Lite gaat heten of gewoon P20 Lite. We wachten het af!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 246,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel