‘Huawei P20 Plus krijgt 4000 mAh accu en Always On Display’

Alweer zijn er nieuwe details opgedoken over de nieuwe Huawei P20-serie van de Chinese fabrikant. Er zijn nu aanwijzingen gevonden over bepaalde specificaties en features van de Huawei P20 Plus en ook de P20 zelf.

Huawei P20 Plus met 4000 mAh accu

Eind maart wordt de aankondiging van de Huawei P20-serie verwacht. Deze smartphone-reeks zal bestaan uit de P20, P20 Lite en P20 Plus. Afgelopen vrijdag verschenen nieuwe live foto’s van de Huawei P20 Lite, waarbij duidelijk de inham boven het scherm opviel; net als bij de iPhone X.

De Huawei P20 zal volgens de nieuwe berichten een accucapaciteit meekrijgen van 3320 mAh. De P20 Plus zou naar verluid een capaciteit van 4000 mAh meekrijgen. In de firmware-bestanden van de nieuwe modellen zijn ook andere aanwijzingen gevonden.

Huawei P20 Plus Always On Display

De Huawei P20 Plus zal uitgerust zijn met een Always On Display. Informatie zoals notificaties, de tijd, datum en dergelijke worden dan op het scherm weergegeven als de telefoon in stand-by staat. Het is niet bekend of de P20 Plus dan ook voorzien wordt van een OLED-display. Dit is bijvoorbeeld bij de Mate 10 Pro wel het geval.

Op 27 maart staat de aankondiging gepland van de P20-serie. We zullen je uiteraard op de hoogte houden van het nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel