Interessante aanbieding: Moto C Plus met 1GB voor €9,00 p/m

We zijn op de redactie weer een interessante aanbieding tegengekomen die we graag met je willen delen. Voor degenen die niet teveel per maand willen uitgeven, maar wel lekker gebruik willen maken van hun toestel is er nu de Moto C Plus voor 9,00 euro per maand.

Moto C Plus aanbieding

We komen met regelmaat interessante aanbiedingen tegen. Zo schreven we vorige week over de Simpel Kingsize deals waarbij je 5GB voor een tientje per maand krijgt. Vandaag zijn we wederom een interessante aanbieding tegengekomen.

Het gaat om de Moto C Plus die voorzien is van een riante 4000 mAh accu, een 5,0 inch HD-display en een 8 megapixel camera. Er is een MediaTek quad-core processor, aangevuld met 2GB RAM (wat netjes is in deze prijsklasse). Het interne geheugen van 16GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en de telefoon draait op Android Nougat. Aan de voorzijde is een 2 megapixel front-camera geplaatst met flitser en natuurlijk is er ondersteuning voor 4G.

Moto C Plus aanbieding

Dit moet je weten

We kwamen de volgende deal tegen in combinatie met een sim-only abonnement van Hollandsnieuwe (Vodafone-netwerk). Het is een abonnement van slechts 1 jaar en kost 9,00 euro per maand. Hiervoor krijg je 1GB internet. Uit dezelfde bundel kun je ook bellen en sms’en, waardoor je bijvoorbeeld ook ervoor kunt kiezen om 700 MB te gebruiken; dan heb je nog 300 minuten over.

Zie die 1000MB eigenlijk als punten; waarbij een MB, een minuut of een sms’je 1 punt kost. Je kunt er ook voor kiezen om de aanbieding te kiezen met 2000MB (11,00 euro per maand) of 3000MB (13,00 euro per maand). Omdat de waarde van het toestel onder de 250 euro ligt, vindt er geen BKR-toetsing plaats en heeft dit dus geen effect op hypotheken of andere dingen. Tijdelijk betaal je bij deze aanbieding ook geen aansluitkosten.

De aanbieding

De aanbieding is nog maar enkele dagen geldig. Ben je geïnteresseerd, dan kun je de Moto C Plus met Hollandsnieuwe aanbieding bestellen bij Mobiel.nl via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel