Moto X4: update naar Android 8.0 Oreo in Nederland beschikbaar

Motorola is begonnen met het updaten van de Moto X4 naar Oreo. De update werd in de afgelopen tijd al in verschillende landen uitgerold, en nu is Android 8.0 Oreo in Nederland beschikbaar voor het erg interessante toestel van de fabrikant.

Moto X4: Android 8.0 Oreo

De update naar Android 8.0 Oreo is vanaf nu beschikbaar voor de Moto X4. DroidApp heeft deze meldingen van gebruikers ontvangen, onder andere van Joop. De Moto X4 werd uitgebracht met Android 7.1 Nougat en vanaf nu is dus Oreo beschikbaar. De update naar Android 8.0 Oreo werd in de afgelopen weken al beschikbaar gesteld in andere landen.

Samen met de update naar Oreo wordt de Moto X4 ook voorzien van beveiligingsupdate december 2017. De Moto X4 is een erg interessant toestel met een 5,2 inch Full-HD display, octa-core processor, 12MP + 8MP dual-camera en 16 megapixel front-camera. Daarbij wist het toestel erg goed te scoren in onze Moto X4 review, onder andere op het gebied van accuduur.

Zodra de update naar Android 8.0 Oreo voor jouw Moto X4 beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je toestel. Je kunt ook handmatig controleren op updates in het menu met instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel