Huawei P10 Lite en Moto G5S Plus ontvangen beveiligingsupdate januari 2018

Huawei rolt een nieuwe update uit voor de Huawei P10 Lite. Het goedkoopste toestel uit de P10-serie van Huawei ontvangt beveiligingsupdate januari 2018. Ook voor de Moto G5S Plus staat de update klaar. Deze patch bevat enkele tientallen fixes voor de beveiliging van het Android-toestel.

Huawei P10 Lite: beveiligingsupdate januari

De bezitters van de Huawei P10 Lite krijgen een nieuwe update aangereikt. De Chinese fabrikant stelt beveiligingsupdate januari 2018 beschikbaar voor het toestel. In de afgelopen maanden heeft Huawei voor de P10 Lite meerdere security-patches uitgerold. De update heeft versienummer B197 meegekregen.

Huawei P10 Lite beveiligingsupdate januari 2018

De Huawei P10 Lite is het goedkoopste toestel uit de P10-serie. Inmiddels is het toestel voor zo’n 270 euro al te koop. De smartphone is voorzien van een 5,2 inch Full-HD display, een metalen behuizing, 12 megapixel camera en Kirin 658 octa-core processor. De update wordt OTA, dus via het toestel aangeboden. Zodra de update beschikbaar is, krijg je hiervan een melding. Je kunt eventueel ook handmatig controleren op updates via Instellingen > Updater en vervolgens handmatig bijwerken.

Alles over de Huawei P10 Lite vind je via onderstaande button op de P10 Lite pagina. Daarnaast vind je tal van tips in ons artikel met Huawei P10 Lite tips.

Moto G5S Plus

Naast de Huawei P10 Lite is de update inmiddels ook beschikbaar voor de Moto G5S Plus. Dit laat Armin aan ons weten. De laatste security-patch voor dit toestel stamt van oktober 2017, dus het is een welkome toevoeging. De uitrol van deze update vindt eveneens OTA plaats, dus je krijgt hiervan een melding op je toestel.

Update 08-02-2018 20:26 uur: de update is inmiddels ook beschikbaar voor de Moto G5 Plus, zo laat Willy aan DroidApp weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel