Honor 7 en Huawei P10 Lite krijgen beveiligingsupdate november 2017: met belangrijke patch

Honor rolt voor de Honor 7 uit 2015 een nieuwe software-update uit. Het toestel krijgt namelijk een nieuwe beveiligingsupdate uitgerold. Toch wel opvallend voor de smartphone van de Chinese fabrikant. De update is ook beschikbaar voor de Huawei P10 Lite.

Honor 7: beveiligingsupdate november 2017

Huawei-dochter Honor is gestart met het uitrollen van een nieuwe beveiligingsupdate voor de Honor 7. Het gaat om beveiligingsupdate november 2017 die tientallen lekken dicht rondom de beveiliging. De datum van de security-patch komt te staan op 6 november 2017. De update wordt tevens direct ook verspreid voor de Huawei P10 Lite.

Huawei P10 Lite beveiligingsupdate november 2017

Een belangrijk onderdeel van deze beveiligingsupdate is de patch tegen het KRACK lek. Dit is een lek in de WPA2 beveiliging van WiFi-netwerken. De Honor 7 werd in 2015 uitgebracht en lang niet elk toestel van de Chinese fabrikant wordt evengoed bijgehouden met updates. De Huawei P10 Lite werd eerder dit jaar uitgebracht in ons land.

De update heeft versienummer B396 voor de Honor en B191 voor de P10 Lite en wordt OTA, dus via het toestel uitgerold. Je krijgt hiervan zelf een melding op je telefoon. De update is circa 1,5GB groot dus kan het beste via een WiFi-verbinding gedownload worden. De Honor 7 draait zelf nog op Android 6.0.1 Marshmallow, de P10 Lite op Nougat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 246,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel