Moto E5 voor 149 euro nu te koop in ons land

Motorola heeft haar eerste toestel uit de Moto E5-serie uitgebracht in ons land. Voorzien van prima specificaties en een prijskaartje van 149 euro kun je het toestel nu aanschaffen in Nederland.

Moto E5 aangekomen in Nederland

In Nederland is het assortiment smartphones uitgebreid met de Moto E5. Het toestel werd samen met de E5 Plus en de G6-serie in april aangekondigd door Motorola. De smartphone is voorzien van een 5,7 inch display met een HD+ resolutie. De Moto E5 wordt aangedreven door een 1.4 GHz quad-core processor, 2GB RAM en heeft 16GB opslagruimte.

Moto E5 Plus

In Nederland wordt het toestel verkocht met dual-sim ondersteuning. De ruimte voor de tweede simkaart kan ook gebruikt worden om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart. Er is een 13 megapixel camera met led-flitser en autofocus; aan de voorzijde is een 5MP camera met eveneens een flitser.

De smartphone draait op Android 8.0 Oreo. Daarbij heeft de telefoon een flinke accucapaciteit van 4000 mAh. Voor de Moto E5 betaal je 149 euro. Je kunt het toestel direct bestellen bij onderstaande winkels. De Moto E5 Plus komt volgende maand uit. De specs en prijzen vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel