Moto G5S (Plus) ontvangt beveiligingsupdate juni 2018: nu wachten op Android 8.1

Motorola heeft de Moto G5S (Plus) voorzien van een nieuwe update. Gebruikers van het toestel melden dat beveiligingsupdate juni voor het toestel klaarstaat. Het wachten is nu op de update naar Android 8.1 Oreo.

Moto G5S (Plus): beveiligingsupdate juni

De gebruikers van de Moto G5S Plus kunnen de beveiligingsupdate van juni 2018 downloaden en installeren. Motorola heeft de update vrijgegeven, waardoor hij binnen nu en enkele dagen voor iedereen beschikbaar is. Het is ons niet duidelijk of de update ook beschikbaar is voor de Moto G5S, dus mocht je beschikken over dat toestel, dan horen we het graag van je!

Moto G5S Plus beveiligingsupdate juni 2018

De update dicht enkele kwetsbaarheden in Android. Echter is het voor veel gebruikers nu de vraag wanneer Android 8.1 Oreo beschikbaar komt. Motorola heeft eerder bevestigd dat de update er inderdaad komt. Op de Amerikaanse website van Motorola is ook het overzicht met de release notes verschenen, zowel voor de Moto G5 als Moto G5S Plus. Eerder liet Motorola aan DroidApp doorschemeren dat deze update van de zomer uitgerold zou moeten worden.

Leestip: Motorola geeft meer duidelijkheid over het updatebeleid

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel