Cat S41 nu verkrijgbaar in Nederland: high-end die tegen een stoot(je) kan

De Cat S41 werd samen met de S31 aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn. De fabrikant laat niet veel tijd tussen de aankondiging en de release zitten, want vanaf vandaag is de erg robuuste Cat S41 verkrijgbaar in ons land. Dit toestel is niet alleen robuust, maar ook nog compleet uitgerust.

Cat S41 kopen in Nederland

Tijdens de afgelopen editie van de IFA in Berlijn kondigde Cat twee robuuste smartphones aan. Naast de Cat S31 was er de Cat S41, dat weer de opvolger is van de S40. Bij zulke degelijke telefoons zie je met regelmaat dat er concessies gedaan moeten worden op de specificaties van het toestel, bij de S41 zien we dit niet terug.

Cat S41

De Cat S41 heeft een 5,0 inch display met Full-HD resolutie. Er is een octa-core processor aanwezig met een rekenkracht van 2.3 GHz. Daarbij is er een enorme accucapaciteit van 5000 mAh, 3GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte die uit te breiden is. Cat heeft de S41 uitgerust met een 13 megapixel camera, 8MP front-camera en Android 7.0 Nougat.

De smartphone is verder voorzien van onderwater-functionaliteit in de camera, een behuizing die tegen een val van 1,5 meter en water kan en niet bezwijkt onder een beetje stof. Voor de Cat S41 betaal je 449 euro en je kunt hem vanaf vandaag aanschaffen bij Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel