Robuuste Samsung Galaxy XCover 4 te koop in Nederland voor 250 euro

Samsung heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land. Het toestel waar het om gaat is de Samsung Galaxy XCover 4. Dit toestel werd eerder dit jaar aangekondigd door de Koreaanse fabrikant en valt op door het robuuste design, vrij interessante prijs en prima specificaties.

Galaxy XCover 4 in Nederland

Vanaf nu is de Samsung Galaxy XCover 4 verkrijgbaar in Nederland. Deze robuuste smartphone is interessant voor degenen die in de bouw of transport werken en niet altijd even netjes hun smartphone kunnen wegleggen. Naast een stof- en waterdichte behuizing is het toestel voorzien van een 5,0 inch HD display, 4G-ondersteuning, 16GB opslagruimte, 2GB RAM en een 1.4 GHz quad-core processor.

De Samsung Galaxy XCover draait op Android 7.0 Nougat, voorzien van Samsung’s eigen skin. Tevens is er een 2800 mAh accu aanwezig, net als een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. De telefoon heeft een adviesprijs van ongeveer 250 euro. Alle details over de XCover 4 vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel