Robuuste Samsung Galaxy XCover 4 met Android 7.0 Nougat komt naar Nederland

Samsung heeft een nieuwe robuuste smartphone aangekondigd. Het gaat om de Samsung Galaxy XCover 4 die ook naar Nederland zal komen. De XCover 4 krijgt een prijskaartje van 249 euro. De smartphone is voorzien van een stof- en waterdichte behuizing en Android 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy XCover 4

De Samsung Galaxy XCover 4 komt naar Nederland. De robuuste smartphone is officieel door Samsung gepresenteerd. De telefoon heeft een 5,0 inch HD-display en een IP68-certificering. Dankzij deze certificering wordt gegarandeerd dat het toestel stof- en waterdicht is. Volgens de fabrikant kan het toestel maximaal 30 minuten op anderhalve meter diepte overleven.

Er is een quad-core processor aanwezig, 2GB RAM en 16GB opslagruimte (uitbreidbaar). Daarnaast is er een 2800 mAh accu die verwisselbaar is. Samsung heeft de telefoon voorzien van Android 7.0 Nougat, een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Het toestel is hiermee niet voorzien van het meest luxe, maar speelt in op de markt waar gezocht wordt naar een betaalbare, erg robuuste smartphone met voldoende mogelijkheden. De smartphone gaat namelijk 249 euro kosten.

Vanaf april moet de Galaxy XCover 4 verkrijgbaar zijn in Nederland.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel