Samsung Galaxy S6: update Android 7.0 Nougat vertraagd door problemen

Samsung heeft op Twitter aangegeven dat de update naar Android 7.0 Nougat voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge vertraagd is. De oorzaak ligt bij zogenoemde kwaliteitsproblemen die op zijn getreden bij de nieuwe Android-versie. Voor de Galaxy S7 verscheen vorige week eindelijk de update.

Vertraging Android 7.0 Nougat voor Galaxy S6

Bezitters van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge moeten nog even geduld hebben op de update naar Android 7.0 Nougat. Oorspronkelijk zou de planning zijn om de update rond deze tijd uit te rollen, maar dat zal niet gaan lukken. De tak van Samsung in het Verenigd Koninkrijk laat weten dat de uitrol vertraagd is voor de Galaxy S6 en S6 Edge.

Galaxy S6 update Nougat vertraagd

Volgens Samsung is er sprake van een kwaliteitsprobleem en deze moet eerst opgelost worden. Het bedrijf gaat niet dieper in op wat de problemen zijn. Ook geeft Samsung geen nieuwe informatie over wanneer de verwachting is dat de uitrol hervat wordt. Vorige week is begonnen met het uitrollen van Android Nougat voor de Galaxy S7, maar nog niet bij iedereen is de update beschikbaar. We houden je op de hoogte zodra er meer informatie is over de verspreiding van de update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel