Samsung Galaxy S8 vanaf vandaag officieel te koop in Nederland: alle details

Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy S8 officieel verkrijgbaar. Het nieuwe toestel is samen met de Galaxy S8+ het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. Degenen die een pre-order hadden geplaatst kregen het toestel al een ruime week eerder.

Galaxy S8 en S8+ te koop in Nederland

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn vanaf vandaag allebei breed verkrijgbaar in ons land. De telefoons werden aan degenen die een pre-order geplaatst hadden al op 19 april uitgeleverd. Eind maart kondigde Samsung de S8 en S8 Plus aan en beide toestellen hebben een gebogen display die doorloopt aan de zijkanten van de telefoon. Opvallend zijn de erg dunne schermranden waardoor het scherm vrijwel volledig uit scherm bestaat.

Samsung Galaxy S8 Nederland

De vingerafdrukscanner is verplaatst naar de achterzijde van de behuizing, naast de 12 megapixel camera. Op diverse gebieden zijn de S8 en S8+ nog verder verbeterd ten opzichte van de S7-serie. er is een 2.5 GHz octa-core processor en er is Android 7.0 Nougat met de nieuwe Samsung Experience skin. Ook is er 64GB (uitbreidbaar) geheugen, 4GB RAM-geheugen en is de irisscanner, IP-68 certificering waardoor het waterdicht is en 8 megapixel front-camera.

Bij de S8 krijg je een 5,8 inch display en een 3000 mAh accu. Een groter scherm en grotere accucapaciteit vinden we bij de S8+ die voorzien is van een 6,2 inch scherm en een 3500 mAh accu. De prijs van de S8 ligt op 799 euro en voor de S8+ betaal je 899 euro.

Lees ook ons uitgebreide artikel met officiële Galaxy S8 hoesjes en andere accessoires. Daarnaast hebben we ook een interessante vergelijking met de Galaxy S7 en S8 verschillen.

Een compleet actueel overzicht van prijzen, specificaties en abonnementen vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel