Samsung begint in Nederland met uitlevering Galaxy S8 en Galaxy S8+

Vandaag is het dan zover, de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ worden vanaf vandaag uitgeleverd aan de eerste bestellers in Nederland. De twee toestellen zijn de nieuwste vlaggenschepen van Samsung voor 2017.

Galaxy S8(+) komt naar Nederland

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zijn vanaf nu onderweg naar de eerste bestellers. De telefoons werden begin maart aangekondigd en we hebben ze op DroidApp al meerdere malen behandeld. Zo schreven we eerder deze maand een uitgebreide preview van de S8 en dit weekend schreven we over de officiële Samsung Galaxy S8 accessoires.

Samsung Galaxy S8 kleuren

Wie voor 19 april een pre-order plaatste voor één van de twee smartphones, kon het toestel vandaag, 19 april, verwachten. Dit gaat dus vandaag gebeuren en dit is acht dagen eerder dan de officiële releasedatum. Wanneer je het toestel niet voor vandaag hebt gepre-orderd, dan wordt het toestel op 28 april uitgeleverd.

Stijging pre-orders

Webwinkel Coolblue laat ons weten dat het aantal pre-orders voor de Galaxy S8 80 procent hoger ligt, dan bij de Galaxy S7 het geval was. Dit is dus een aanzienlijke stijging. De winkel wil verder geen cijfers naar buiten brengen over de hoeveelheid orders.

Opvallend aan de S8(+) is het infinity display waarbij de schermranden nauwelijks aanwezig zijn. Daarnaast is het toestel in verschillende opzichten verbeterd. Ook is de vingerafdrukscanner verplaatst naar de achterkant en heeft de smartphone nog veel meer te bieden. Alle details over de twee toestellen vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina’s.

Op onderstaande pagina’s vind je ook de actuele prijzen voor de twee toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel