Gigantische Galaxy S8-sculpturen promoten nieuwe Samsung-smartphone

Samsung pakt met regelmaat flink uit als het gaat om de promotie van haar producten. Zo ook met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. De fabrikant heeft op de mooiste plaatsen van het Verenigd Koninkrijk en Schotland enorme sculpturen van de Galaxy S8 neergezet.

Galaxy S8 sculpturen

Voor de promotie van de Samsung Galaxy S8 heeft Samsung op twintig verschillende plaatsen in Groot-Britannië enorme Galaxy S8 sculpturen neergezet. Deze sculpturen staan opgesteld bij de mooiste plekken van dat land, waarbij 2500 mensen hun mooiste locaties door konden geven.

De S8 die je bijvoorbeeld bij de Westminster Bridge in Londen en bij Stonehenge ziet, heeft een grootte van 7 x 3 meter. Hierbij valt direct het Infinity Display op waar Samsung met de Galaxy S8 op inzet. Samsung werkt samen met topfotograaf Matthew Cattell die de mooiste locaties van het Verenigd Koninkrijk met zijn Galaxy S8 vastlegt.

Samsung Galaxy S8 sculptuur

Hieronder vind je een video van de zogenoemde Giant Phone Tour. Meer foto’s vind je eventueel hier. Het toestel zal vanaf volgende week uitgeleverd worden in Nederland. Echter dien je dan wel voor 19 april een pre-order geplaatst te hebben, anders ontvang je het toestel vanaf 28 april.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel