Samsung Galaxy S8 pre-order geopend: dit zijn de beste aanbiedingen

Samsung heeft vanmiddag de Samsung Galaxy S8 en S8+ aangekondigd. Voor degenen die niet langer willen wachten en zo snel mogelijk de S8 in huis willen hebben is er goed nieuws; de Galaxy S8 pre-order is geopend.

Galaxy S8 pre-order

Samsung heeft haar nieuwe paradepaardje aangekondigd en deze zal volgende maand verkrijgbaar zijn in Nederland. Zowel de Galaxy S8 als de S8+ hebben een gebogen display en zijn voorzien van de nieuwste technieken en interessante functies. Denk aan de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, een 12 megapixel camera, de irisscanner en nog veel meer. Alles over de toestellen lees je in het artikel over de Samsung Galaxy S8 aankondiging.

Vanaf vandaag is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de twee smartphones. Door alvast een bestelling te plaatsen kun je er vanuit gaan dat je het toestel als (één van de) eerste in huis hebt. Het toestel zal op 28 april 2017 uitgebracht worden in Nederland. Wanneer je voor 19 april een pre-order plaatst, krijg je het toestel al op 20 april geleverd.

Je krijgt geen cadeau of gift bij je pre-order. Wel wordt de Samsung Galaxy S8 geleverd met een set AKG by Harman oordopjes. Deze headset zorgt voor de beste geluidskwaliteit en hebben een waarde van 99 euro. AKG by Harman werd eerder door Samsung ingelijfd. We hebben de verschillende aanbieders voor je op een rij gezet.

Pre-order de S8

De Galaxy S8 is vanaf nu te pre-orderen via onderstaande winkels:

Pre-order de S8+

Ook de Samsung Galaxy S8+ is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order. Je kunt hiervoor direct navigeren naar de winkel van je keuze.

Ook bij verschillende providers zijn de toestellen verkrijgbaar:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel