Coolblue geeft je inruilkorting op Galaxy S8 bij inleveren Galaxy of iPhone

Het kon je haast niet ontgaan zijn; gisteren werden de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ aangekondigd. Ook werd begonnen met het pre-orderen van het toestel. Mocht je nog een iPhone of Samsung Galaxy in de kast hebben liggen en voor de S8 willen gaan, dan kun je die nu inruilen tegen korting voor de S8.

Korting op Samsung Galaxy S8

Gisteren vond de aankondiging plaats van de Samsung Galaxy S8 en S8+. Beide toestellen zijn voorzien van de nieuwste technieken waaronder de schermvullende voorkant waarbij we voor het eerst afscheid moeten nemen van de home-button. Ook startte gisteren de aftrap voor de Galaxy S8 pre-order. Wanneer je een toestel pre-ordert, krijg je het toestel eerder dan releasedatum in huis.

Webwinkel Coolblue heeft een omruilactie gestart om de pijn in je portemonnee te verzachten. Wanneer je een toestel pre-ordert voor 28 april krijg je, afhankelijk van het toestel, maximaal 500 euro inruilkorting. Dit bedrag krijg je dan teruggestort op je rekening.

Belangrijk om te weten

Het is van belang dat het toestel nog ingeschakeld en gebruikt kan worden, dat het beeldscherm niet gebroken of gescheurd is en dat de behuizing niet gebogen of gebroken is. Voor iPhone-gebruikers moet het iCloud- en Find My iPhone-account niet meer ingesteld zijn en bij Android moet Android Device Manager uitgeschakeld zijn.

Je ontvangt bij ontvangst van de S8 een omruilkaart die je samen met je oude telefoon opstuurt naar Coolblue. Dit moet je doen voor 12 mei 2017. Coolblue kijkt vervolgens of je toestel aan de eisen voldoet. Is dit het geval, dan krijg je binnen 7 werkdagen het geld op je rekening, zo niet, dan ontvang je je toestel weer terug.

Samsung Galaxy S8 silver

Welke toestellen?

Je krijgt nog maximaal 500 euro terug voor je werkende telefoon. Dit is afhankelijk van het toestel dat je inruilt. Het gaat hierbij enkel om iPhone’s en Samsung Galaxy S-toestellen. Voor andere toestellen en andere merken zoals LG, Sony en HTC krijg je geen geld terug. De prijzen zijn voor de opslagcapaciteit en kleur gelijk en je kunt maximaal één toestel inruilen voor één Galaxy S8 of Galaxy S8 Plus. Hieronder vind je het overzicht met de vergoeding.

Inruilactie omruilactie coolblue Galaxy S8

Bestellen van een Galaxy S8

De omruilactie is enkel geldig bij Coolblue. Je hoeft bij het bestellen op dit moment dus niet aan te geven dat je gebruik maakt van de actie. Hieronder vind je de links naar de pre-order pagina’s, hier vind je de informatie bij Coolblue zelf.

Alle details over beide toestellen, inclusief actuele prijzen, passende abonnementen en specificaties, vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina’s. Alles over de Galaxy S8 pre-order vind je hier.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel