Samsung levert Galaxy S8 met 646 vernieuwde emoji

Samsung heeft op haar Galaxy S8 ook de emoji een update gegeven, er zijn een aantal nieuwe emoji te gebruiken en sommige zijn opgefrist. Dit jaar komen er tal van nieuwe emoji bij op vrijwel iedere smartphone, Samsung neemt alvast het voortouw door deze in haar S8 op te nemen.

Samsung Galaxy S8 emoji

De Samsung Galaxy S8 en S8+ bevatten niet alleen hardwarematige nieuwigheden, ook op het gebied van software zijn er nieuwtjes te ontdekken. Zo ook bij de emoji die in het toestel zijn opgenomen. Samsung heeft voor het toestel de 646 emoji vernieuwd of zelfs toegevoegd. Het gaat hier dan om de emoji met huidskleur en nieuwe beroepen. De standaard hiervoor werd eind 2016 geïntroduceerd.

Samsung Galaxy S8 emoji

Op een aantal emoji is het logo van Samsung terug te vinden en het Koreaanse bedrijf heeft op een aantal emoji willekeurige initialen laten zetten. Soms zitten de wijzigingen in de details, zo heeft de man met het pak nu geen stropdas maar een strik en is de blauwe ballon eindelijk rood zoals het hoort. Helaas tellen we bij de “vingers gekruist” emoji nog steeds zes vingers in plaats van vijf.

Samsung introduceerde gisteren de Samsung Galaxy S8 en S8+ tijdens haar Unpacked 2017 evenement. Lees hier alles over het nieuwe vlaggenschip van Samsung of check de specificaties via onze smartphone pagina’s! Daarnaast kun je vanaf nu een pre-order plaatsen en heb je het toestel eerder in huis. Alles hierover lees je in dit artikel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel