Samsung Galaxy S8 Livestream: volg hier de aankondiging tijdens Unpacked 2017

Samsung kondigt vanmiddag eindelijk haar nieuwe vlaggenschip aan. Het gaat natuurlijk om de Galaxy S8 en Galaxy S8+. DroidApp zal uitgebreid verslag doen van de persconferentie, maar via de Samsung Galaxy S8 livestream kun je het zelf ook meemaken, eventueel in 360 graden.

Samsung Galaxy S8 livestream

Vandaag, woensdag 29 maart 2017, is een datum waar veel smartphone-liefhebbers naar uit hebben gekeken. Waar verschillende fabrikanten zoals LG (LG G6), Huawei (Huawei P10) en Sony (Sony Xperia XZs en Xperia XZ Premium) hun vlaggenschepen voor het komende jaar al hebben aangekondigd, gebeurt dat vandaag bij Samsung.

Samsung Galaxy S8 livestream

We hebben veel geruchten, foto’s, ‘leaks’ en meer voorbij zien komen over de Samsung Galaxy S8. Vanmiddag gaat het dus officieel gebeuren en zal de Koreaanse fabrikant echt het doek van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ halen. De aankondiging vindt plaats om 11:00 EDT en dat is 17:00 uur Nederlandse tijd.

Live aankondiging

DroidApp zal uitgebreid verslag doen van de aankondiging en zet alle informatie voor je op een rij. Je kunt echter zelf via de Samsung Galaxy S8 livestream ook meekijken; onderweg of gewoon thuis. Je vindt de stream hieronder en in de Unpacked 2017 app.

En in 360-graden:

Mocht de stream niet werken in de DroidApp App, open dan deze pagina in de webbrowser. Dit doe je door bovenin te kiezen voor ‘open in webbrowser’.

Vandaag verschenen er alweer nieuwe details over het toestel uit betrouwbare bron.

Update 17:05 uur: De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn officieel aangekondigd. We hebben alle details samengevat in ons uitgebreide artikel over de Samsung Galaxy S8 aankondiging.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel