Galaxy S8: beste productfoto’s tonen nieuwe kleuren en Bixby in video

Samsung komt over zes dagen met de introductie van de Samsung Galaxy S8. Hoewel we met zijn allen er naar uitkijken, naar de opvolger van de S7, hebben we al veel informatie verzameld. Nu zien we Galaxy S8 productfoto’s in hoge kwaliteit, waarbij we het toestel echt goed te zien krijgen. Ook zien we Bixby assistent in een video.

Galaxy S8 productfoto’s

Er zijn op het internet Galaxy S8 productfoto’s verschenen die een betere kijk geven op het nieuwe toestel. De smartphone zal leverbaar worden in verschillende kleuren waaronder grijs, goud en zwart. De bekende leaker Evan Blass heeft de beelden naar buiten gebracht. Zo zal de Galaxy S8 van Samsung dus er definitief uit komen te zien.

Er zal overigens een verschil zichtbaar zijn tussen de versie die hier uitgebracht wordt en die in de Verenigde Staten zal verschijnen. Bij de Samsung Galaxy S8 voor de VS zal aan de achterkant de modelnaam geplaatst worden. Dit was bij eerdere toestellen ook het geval. Het resultaat zie je hieronder.

Samsung Galaxy S8 VS

Bixby

Deze week kondigde Samsung wel alvast de nieuwe spraakassistent aan; Bixby. We zien nu een -vage- van Bixby op de Galaxy S8 uit een bron die eerder juiste informatie naar buiten bracht.

Op 29 maart wordt de Galaxy S8 en Galaxy S8+ aangekondigd en DroidApp zal hier uitgebreid verslag van doen. Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel