Samsung Galaxy S8: nieuwe duidelijke persfoto’s en tweede teaser

Alweer nieuws over de Samsung Galaxy S8. Waar we vorige week de eerste teaser te zien kregen, is het nu de tweede teaser die is uitgebracht. Daarnaast heeft Evleaks weer persfoto’s van de S8 naar buiten gebracht. Op 29 maart, over ruim een week, krijgen we definitief de Galaxy S8 te zien.

Nieuwe Galaxy S8 teaser en persfoto’s

De tweede teaser van de Samsung Galaxy S8 is verschenen. Hiermee worden we wederom weer warm gehouden voor de introductie op 29 maart. Vorige week verscheen de eerste tv-reclame van de Galaxy S8. Daarnaast kondigde Samsung het eerste puzzelstukje van de S8 al aan; de assistent Bixby. Ook verschenen van het weekend erg interessante S8 foto’s.

De nieuwe teaser onthult niet echt iets nieuws. Wel is duidelijk dat de vorm van de deur, dezelfde vorm heeft als het toestel. In de video zien we de datum 30 maart, dit is de datum voor Korea. Hier zien we het toestel gewoon op 29 maart.

Dan zijn er nog nieuwe persfoto’s. Deze zijn naar buiten gebracht door de bekende leaker Evan Blass, Evleaks. We zien hier niet alleen de voor- maar ook de achterkant van de smartphone. Opnieuw bevestigt dit de vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel