Nieuwe foto’s en video: Galaxy S8 uitgelekt in kleuren violet, blauw, grijs en zilver

We hebben de Samsung Galaxy S8 met grote regelmaat voorbij zien komen. Ook nu ontkomen we er niet aan en krijgen we weer een groot aantal foto’s onder onze neus geschoven. We zien de Galaxy S8 in het violet, blauw, grijs en zilver. Ook heeft de bekende leaker Evan Blass foto’s naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy S8+.

Galaxy S8 kleuren uitgelekt

Opnieuw zien we de verschillende kanten van de Galaxy S8 op foto’s. Tijdens Samsung Unpacked 2017, op 29 maart zullen zowel de Galaxy S8 als de S8+ officieel gepresenteerd worden. We hebben al veel informatie in de afgelopen tijd verzameld, waaronder de Galaxy S8 amethist kleur. Nu zijn uit verschillende bronnen wederom foto’s naar buiten gebracht waarin we de kleuren krijgen te zien.

De foto’s die zijn verschenen tonen de kleuren blauw, grijs, zilver en het nieuwe violet. Het is niet vanzelfsprekend dat alle kleuren direct beschikbaar zijn in ons land. Fabrikanten kiezen er vaak voor om het aanbod van kleuren af te stemmen op de markt. De violet-gekleurde Galaxy S8 is ook te zien in een video, die je hieronder kunt vinden.

Bij het bekijken van de foto’s vallen de vele sensoren op boven het scherm. Ook de camera voor bijvoorbeeld de irisscanner vraagt ruimte aan de bovenzijde van het toestel. Zoals bekend bevindt de vingerafdrukscanner zich aan de achterzijde van de telefoon, naast de camera.

En de S8+

De bekende leaker Evan Blass heeft ook foto’s van de nieuwe smartphone gepubliceerd. Hierbij zien we de volgende kleuren van links naar rechts; Black Sky, Orchid Grey and Arctic silver. De onderste drie toestellen tonen de Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 kleuren render

Wat vind jij van de nieuwe foto’s van de Galaxy S8? Welke kleur heeft jouw voorkeur? Overigens wordt ook gewoon de witte en zwarte Galaxy S8 verwacht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel