Gerucht: Samsung Galaxy S8 krijgt 1000 fps camera

Volgens een nieuw gerucht zou de Samsung Galaxy S8 over een camera beschikken die met 1000 frames per seconde kan opnemen. De Galaxy S8 wordt later deze maand aangekondigd tijdens een Unpacked evenement in New York.

Galaxy S8 1000 fps camera

Recente berichten wijzen er op dat de S8 over een 12 megapixel camera zal beschikken. Hoewel het aantal megapixels niet hoger is dan zijn voorganger gaat de telefoon er qua camera techniek wel op vooruit. Dat schrijft Sammobile op basis van het Koreaanse Naver. De camera van de Samsung Galaxy S8 zou maar liefst 1000 frames per seconde kunnen vastleggen. Dit is mogelijk door het toevoegen van extra DRAM geheugen aan de camera.

Galaxy S8 1000 fps camera

Sony heeft met haar nieuwe Xperia XZ Premium en Xperia XZs eenzelfde techniek gebruikt om 720p opnames tot wel 960 frames per seconde te behalen. Samsung zou echter een andere camerasensor gebruiken dan de IMX400 die Sony gebruikt. Aan de voorzijde van de Samsung Galaxy S8 zou een acht megapixel camera te vinden zijn met autofocus.

Op 29 maart 2017 komen we meer te weten. Dan staat de aankondiging van de Galaxy S8 gepland. Uiteraard zal DroidApp hier uitgebreid verslag van doen. Vanochtend verschenen de Galaxy S8 wallpapers al op het internet.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel