Samsung Galaxy S8 wallpapers en event-poster uitgelekt (download)

Eind maart, dan wordt de Galaxy S8 aangekondigd. Mocht je op zoek zijn naar de Galaxy S8 wallpapers, dan is er goed nieuws. Je kunt vanaf ze vanaf nu downloaden voor op je eigen toestel. Tevens is de event-poster uitgelekt die de aankondiging van de S8 laat zien.

Galaxy S8 wallpapers

De Samsung Galaxy S8 wallpapers zijn verschenen op het internet. We krijgen de laatste tijd steeds meer te weten over de nieuwe telefoon van Samsung en zo zagen we van de week de launcher al en de kleur amethist. Op dit moment zijn er vier wallpapers opgedoken en we vermoeden dat dit binnenkort nog wel uitgebreid zal worden.

Daarnaast is ook de event-poster van het toestel opgedoken op internet. Op de poster zien we de vierde maand van 2017 zijn. Echter zal april gelden voor de maand van verkrijgbaarheid en is de introductie in ieder geval voor ons gewoon op 29 maart. Het evenement wordt Samsung Unpacked genoemd en hier gaan we de Galaxy S8 en Galaxy S8+ zien.

Galaxy S8 event poster

Mocht je de nieuwe iconen willen uit de Galaxy S8, dan is daar alvast ook een oplossing voor. DroidApp-lezer Henk laat weten dat in de Samsung Theme Store app ‘Royal’ is te downloaden. Deze geeft je toegang tot de Galaxy S8 iconen. Deze kost eenmalig 95 eurocent. In Nederland hebben gebruikers wel toegang tot de betaalde thema-store, in België (nog) niet.

Galaxy S8 iconen Royal

DroidApp zal je uitgebreid op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Galaxy S8.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel