Galaxy Unpacked 2017 app bereid je voor op de komst van Galaxy S8

Samsung heeft een applicatie uitgebracht in de Play Store om je voor te bereiden op de komst van de Samsung Galaxy S8. Met de Galaxy Unpacked 2017 app blijf je namelijk op de hoogte van de gebeurtenissen die voor 29 maart gepland staan.

Galaxy Unpacked 2017 app

Over minder dan twee weken is het zover; dan krijgen we alle details te horen over de nieuwe Samsung Galaxy S8. Tijdens een eigen evenement, Galaxy Unpacked 2017, moet dit gaan gebeuren en tijdens het MWC werd bekend dat dit plaatsvindt op 29 maart. Via de Unpacked 2017 app kun je op de hoogte blijven en je voorbereiden op de komst van de Galaxy S8.

In de Galaxy Unpacked 2017 app vind je de laatste informatie en kun je je uitnodiging beheren, mits je uitgenodigd bent voor het evenement in New York. Vanaf 22 maart kun je je ook registreren via de app, mogelijk blijf je dan op de hoogte van het laatste nieuws. Je ziet de event video’s en een countdown naar het evenement.

Uiteraard zal DroidApp uitgebreid verslag doen van de Galaxy S8 aankondiging. Mocht je de app willen downloaden, dan kan dat via onderstaande button.

UNPACKED 2018
UNPACKED 2018
Ontwikkelaar: Samsung Mobile Event
Prijs: Gratis
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel