Evleaks deelt nog op laatste moment nieuwe details Galaxy S8 (en nieuwe wallpapers)

Als er iemand is die ons veel heeft kunnen vertellen de afgelopen tijd over de S8, dan is het Evan Blass wel. Er is nu meer informatie opgedoken over de Samsung Galaxy S8. Vandaag vindt officieel de persconferentie plaats tijdens Samsung Unpacked.

Laatste details Galaxy S8

Om 17:00 uur vanmiddag komt Samsung met de persconferentie van de nieuwe Samsung Galaxy S8. Uiteraard zal DroidApp hier uitgebreid verslag van doen. Evleaks heeft op het laatste moment nog wat details met ons gedeeld van de Samsung Galaxy S8. Het zijn geen wereldschokkende details, maar wel leuk om te weten.

Samsung Galaxy S8 schermranden

In een foto worden de randen van het scherm gedeeld van de S8 en Galaxy S8+. Tevens krijgen we te zien welke kleuren van het toestel in ieder geval in de Verenigde Staten worden uitgebracht.

Samsung Galaxy S8 kleuren achterkant

Daarnaast zijn ook drie nieuwe wallpapers naar buiten gebracht door de betrouwbare bron. Van het weekend verschenen duidelijke details en foto’s. Hierover lees je meer in dit artikel.

Aan het eind van de middag komen we alles te weten over de nieuwe Samsung Galaxy S8. Download de DroidApp App, volg ons op social media (Facebook en Twitter), Telegram of gewoon op de website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel