Samsung Galaxy S8 te zien in twee 6-minuten durende video’s

Samsung zal in de komende week eindelijk de Samsung Galaxy S8 presenteren. In de dagen voorafgaand aan de persconferentie van de smartphone komen we steeds meer te weten. Vandaag krijgen we in een zes minuten durende video de Samsung Galaxy S8 te zien.

Samsung Galaxy S8 in video

In een zes minuten durende video krijgen we een nieuwe glimp van de Samsung Galaxy S8 te zien. De smartphone zal op 29 maart aangekondigd worden tijdens Samsung Unpacked 2017. In de afgelopen weken en dagen zijn we veel te weten gekomen over het nieuwe high-end toestel van de Koreaanse fabrikant. Onlangs zagen we de beste productfoto’s van de S8.

In onderstaande video vind je de Samsung Galaxy S8. Bovenstaande foto’s zijn afkomstig uit de video. We zien nog geen nieuwe dingen, los van de dingen die al bekend zijn. Het gaat hier om een dummy die, als we de beelden mogen geloven, erg identiek is aan de daadwerkelijke versie van het vlaggenschip. Ook zien we een video waarin het toestel wordt vergeleken met andere smartphones.

DroidApp zal op 29 maart uitgebreid verslag doen van de aankondiging van de Samsung Galaxy S8. De nieuwe smartphone zal samen met de Galaxy S8+ aangekondigd worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel