Accessoires voor Samsung Galaxy S8 online verschenen inclusief handig oplaaddock

Met nog een kleine week te gaan tot de officiële onthulling van de Samsung Galaxy S8 zijn er nu ook accessoires voor het toestel online verschenen. Onder deze accessoires vinden we ook het DeX Station een oplaaddock waarmee je de Galaxy S8 kunt opladen en meer.

Accessoires voor de Galaxy S8

Met het DeX Station kun je van je Galaxy S8 een volwaardige computer maken, want het dock kun je koppelen met een (4K) computermonitor. Daarnaast heeft het dock twee usb poorten voor bijvoorbeeld muis of toetsenbord. Ook laadt het DeX Station draadloos je Samsung Galaxy S8 op.

Samsung DeX Station galaxy s8

Deze fraaie accessoire zal verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 149 euro. Zoek je alleen een wireless charger voor je S8 dan kun je het nieuwe wireless charging dock bestellen. Net als de DeX Station kan de telefoon zowel staand als liggend opgeladen worden.

Naast het DeX Station zijn er ook andere accessoires verschenen zoal de Clear View Cover en de LED View Cover. Beide covers zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, geel en blauw en gaan 60 euro kosten. Voor de liefhebber is er ook een toetsenbord cover in de kleur zwart voor een adviesprijs van 60 euro. Naast deze covers zijn er ook reguliere siliconen covers beschikbaar voor 30 euro en een doorzichtige cover voor 20 euro.

Galaxy S8 accessoires

Op 29 maart zal de Samsung Galaxy S8 aangekondigd worden. DroidApp zal hiervan uitgebreid verslag doen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel