Samsung publiceert video’s voor promotie Samsung Galaxy S8

Samsung kwam gisteren met de presentatie van de nieuwe Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Er is een groter scherm en er zijn nog meer functies. Nu heeft het bedrijf nieuwe video’s gepubliceerd die inzicht geven op de nieuwe S8.

Samsung Galaxy S8 video’s

Na maanden van geruchten en nieuwsberichten is gisteren het doek van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ gehaald. Met deze twee smartphones wil Samsung de aanval openen op de high-end toestellen van andere merken zoals de Huawei P10 en LG G6. Alles over de nieuwe toestellen lees je in ons uitgebreide Samsung Galaxy S8 artikel. Daarnaast is inmiddels ook de Galaxy S8 pre-order begonnen.

Om de wereld kennis te laten maken met de toestellen, heeft het bedrijf verschillende video’s gepubliceerd. De video met de struisvogel zagen we gisteren ook bij de aankondiging voorbij komen. Hier staat vooral de Gear VR centraal.

Persconferentie terugkijken

Ook kun je de persconferentie in zijn geheel terugkijken. Daarnaast is de persconferentie van Samsung ook in 360-graden terug te kijken.

Samsung Galaxy S8 reclame

Ook op televisie is Samsung begonnen met het promoten van de Samsung Galaxy S8. De onderstaande video kun je op televisie tegenkomen.

Uitleg filmpjes Galaxy S8

In enkele video’s licht Samsung ook verschillende aspecten uit van het nieuwe toestel. Zo wordt de slimme assistent Bixby verder uitgelicht, de camera getoond en andere dingen van de Samsung Galaxy S8 behandeld. In de derde video zien we het Infinite Display

Alles over de twee toestellen vind je via onderstaande buttons op de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel