Galaxy S8-gebruikers maken melding van rode gloed over display

Samsung is begonnen met het uitleveren van de Galaxy S8 in Zuid-Korea. Het toestel is het nieuwe vlaggenschip voor 2017 van de Koreaanse fabrikant. Echter lijkt het eerste probleem met de S8 een feit. Verschillende gebruikers maken melding van een rode gloed over het scherm.

Rode gloed op scherm Galaxy S8

In Zuid-Korea heeft Samsung de aftrap gegeven voor het uitleveren van het nieuwste vlaggenschip; de Samsung Galaxy S8. De smartphone zal vanaf morgen ook in Nederland uitgeleverd worden. Verschillende gebruikers melden nu echter problemen met het toestel. Het display van de S8 geeft bij diverse gebruikers een rode gloed over het scherm. Niet iedere gebruiker lijkt er last van te hebben, maar de signalen komen uit verschillende hoeken. Vooral onder- en bovenin het scherm zou de gloed sterker aanwezig zijn.

Galaxy S8 rode gloed

Samsung gebruikt voor het eerst zogenoemde ‘Deep Red’ OLED displays. Het is echter niet helemaal zeker of dit ook de oorzaak is van het probleem. De rode gloed zou in eerste instantie volgens Samsung via de instellingen geoptimaliseerd kunnen worden. De gebruikers gaven hierop de reactie dat dit geen verschil maakte en dat dit reeds gedaan was. De fabrikant benadrukt dat het volgens het bedrijf niet gaat om een kwaliteitsprobleem. De rode gloed over het scherm zou mogelijk wel met een software-update verholpen kunnen worden, maar hierover wordt door Samsung niks gezegd.

Galaxy S8 rode gloed

Het is niet bekend hoeveel gebruikers er getroffen zijn door de fout in de Samsung Galaxy S8. Alle details over de Samsung Galaxy S8 en S8+ vind je via onderstaande buttons op de smartphone-pagina’s.

Lees ook:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel