Samsung Galaxy S7 Edge gebruikers melden paars-roze streep over het display

Bezitters van de Samsung Galaxy S7 Edge maken melding van een paars-roze lijn of streep over het display. In de afgelopen tijd zijn veel meldingen over dit probleem binnengekomen. In principe gaat het hier om een garantiekwestie, zo laat Samsung weten.

Samsung Galaxy S7 Edge paars-roze streep

Verschillende gebruikers van de Samsung Galaxy S7 Edge maken melding van een fout met hun toestel. Bij verschillende gebruikers duikt er een roze streep of lijn op die van boven naar beneden loopt over het beeldscherm. Het probleem is bekend bij de fabrikant. Niet alleen bij Nederlandse gebruikers duikt bij sommige exemplaren het probleem op, ook in Amerika is het probleem opgedoken.

Samsung Galaxy S7 Edge Paars Roze streep

Tegenover Tweakers laat woordvoerster Anne ter Braak weten dat de paarse streep vooral voorkomt bij toestellen die door een val een gebroken scherm hebben. Echter lijkt het probleem zich ook voor te doen bij toestellen zonder gebroken display.

De oorzaak van de paars-roze streep over het display, is te wijten aan niet zichtbare schade aan interne circuits die de aansturing van het scherm regelen, zo meldt Tweakers. Het kan goed zijn dat het probleem pas opduikt na enige tijd.

Garantie

Samsung laat weten dat het display onder garantie wordt vervangen als het beeldscherm niet zichtbaar gebroken is. Is dit laatste wel het geval, dan zullen er wel kosten berekend worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel