Eerste grote update voor Samsung Galaxy S8 en S8 Plus wordt uitgerold in Nederland en België

In Nederland en België is Samsung gestart met het verspreiden van de eerste software-update voor de Samsung Galaxy S8+. De update bevat verschillende verbeteringen en aanpassingen, samen met de beveiligingsupdate van april 2017.

Eerste update voor Galaxy S8 (Plus)

De eerste update voor de Samsung Galaxy S8 (+) is een feit. In zowel Nederland als België zijn de gebruikers als eerst aan de beurt, daar wordt de update FXXU1AQDD vanaf nu uitgerold. De update is met 664,31 MB groot te noemen en brengt verschillende verbeteringen. Als eerst zorgt de update oor de verbetering van de stabiliteit van DeX en Bixby. Daarnaast is het algoritme voor de stabilisatie van de gezichtsherkenning verbeterd. Het is niet bekend of ook de rode gloed over het scherm met deze update opgelost wordt, die kans is aannemelijk.

Galaxy S8 update

Een andere verbetering is dat Samsung de nieuwste beveiligingsupdate als patch meelevert; beveiligingsupdate april 2017. De update is vanaf nu als eerst beschikbaar voor de Samsung Galaxy S8+ in België en Nederland. Naar verwachting zal de nieuwe software-update spoedig ook beschikbaar komen voor de Samsung Galaxy S8.

Mocht je zelf nog niet in het bezit zijn van een Galaxy S8 of S8+, dan kun je via onderstaande buttons alle actuele prijzen vinden van de twee toestellen. Ben je al wel in het bezit van een toestel, en wil je weten wat de officiële Galaxy S8 accessoires zijn, lees dan dit uitgebreide artikel: Samsung Galaxy S8 (Plus): dit zijn de officiële accessoires, covers, hoesjes en meer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel