Cat S41 en S31 aangekondigd: robuuste smartphones met high-end specs

Cat Phones is bekend van de robuuste smartphones die in het verleden al zijn uitgebracht. Tijdens de IFA in Berlijn heeft de fabrikant nu twee nieuwe smartphones gepresenteerd. Het gaat om de degelijke en uitgebreide Cat S41 en Cat S31. We zetten de details op een rij.

Cat S41

De opvolger van de Cat S40 staat klaar. De smartphone is zojuist aangekondigd door fabrikant Cat. Wat direct opvalt is de enorme accu met een capaciteit van 5000 mAh. Daarbij is er een 5,5 inch Full-HD display welke tevens reageert op natte vingers en met handschoenen.

Cat S41

Natuurlijk is de robuuste smartphone voorzien van een IP68-certificering. Daarbij is er ook een getextueerde case voor extra grip en belooft Cat een degelijk toestel dat een val van 1,8 meter op beton moet overleven. Verder is de Cat S41 voorzien van een 13 megapicel camera, 8MP front-camera, Android Nougat, 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Onder de motorkap ligt een 2.3 GHz octa-core processor van MediaTek.

De Cat S41 is per direct verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en via de fabrikant zelf. Voor het toestel betaal je 449 euro.

Cat S31

Naast de S41 is ook de Cat S31 aangekondigd door de fabrikant. Ook dit toestel is voorzien van een robuuste behuizing met IP68-certificering en deze moet volgens Cat ook een val van 1,8 meter op beton overleven. De telefoon is uitgerust met een 4,7 inch 720p HD-display dat eveneens reageert op natte vingers en handschoenen. De Cat S31 is voorzien van een Qualcomm 1.3 GHz quad-core processor, heeft 2GB RAM-geheugen en 16GB opslagruimte.

Cat S31

Voor het maken van foto’s kun je gebruik maken van de 8 megapixel camera of 2 megapixel front-camera. Er is ondersteuning voor dual-sim en de Cat S31 draait op Android Nougat. De Britse fabrikant legt de Cat S31 eveneens vanaf nu in de schappen van de geselecteerde verkooppunten en deze kost 329 euro.

Alle informatie over de toestellen hebben we verzameld op de toestelpagina’s. Deze kun je bereiken via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel