Computer Shortcut Keys app: geeft je compleet overzicht met toetsencombinaties

Voor de computer zijn er een hoop algemene en programma-specifieke toetsencombinaties en sneltoetsen. Degenen die je niet vaak gebruikt zijn dan ook lastiger te onthouden, maar ook zijn bepaalde commando’s makkelijk om te gebruiken op zowel Windows als Mac. Deze vind je terug in de Computer Shortcut Keys app.

Computer Shortcut Keys app

De app Computer Shortcut Keys geeft een overzicht van toetsencombinaties en commando’s. Voor zowel Windows als Mac OS en een hoop populaire programma’s. Deze kunnen je helpen om nog sneller aan het werk te gaan binnen bijvoorbeeld Excel, Photoshop of andere software. Wanneer je handige toetsencombinaties of commando’s tegenkomt kun je deze markeren als favoriet en komen ze dus in een apart overzicht te staan.

Wanneer je de app opstart krijg je eerst het menu te zien met verschillende onderdelen zoals: het overzicht met de toetsencombinaties, favorieten, heb je de mogelijkheid om de app te beoordelen en kun je andere apps van de makers; Noble App opvragen. Als je kiest voor het overzicht dan kan je eerst kiezen om welke categorie het gaat, bijvoorbeeld weer Excel. Vervolgens krijg je een lijst te zien met alle toetsencombinaties. Binnen het gedeelte favorieten werkt het op dezelfde manier. Zo heb je de sneltoetsen bij de hand voor op de pc of tablet.

Computer Shortcut Keys is niet de mooiste applicatie, maar wel een nuttige en uitgebreide toepassing. Zo kun je nog productiever aan de slag gaan. De app is geheel gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Computer Shortcut Keys
Computer Shortcut Keys
Ontwikkelaar: Noble App
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel