MusicalKeyboard: een toetsenbord voor de muziekliefhebber

Muziekliefhebbers kunnen vanaf nu kiezen uit een applicatie die zeker als muziek in de oren moet gaan klinken, letterlijk. De app MusicalKeyboard is een toetsenbord-app die je tijdens het typen voorziet van muzikaal vermaak.

MusicalKeyboard

We kennen allemaal de verschillende toetsenbord-apps wel. De één weet zich te onderscheiden met een thema, de andere met bepaalde snelkoppelingen en ondersteuning voor gifjes. MusicalKeyboard is een toetsenbord-app die zich op een andere manier onderscheidt. Dit toetsenbord produceert geluid als je aan het typen bent.

musicalkeyboard

Bij iedere toets klinkt er een andere noot en zo creëer je tijdens het typen misschien wel je eigen symfonie. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten; bras, drums, gitaar, piano en viool. Het is goed te weten dat alleen de Engelse en Franse taal nu beschikbaar zijn via de app; QWERTY en AZERTY. Als de app een succes is zal het aantal talen uitgebreid worden, zo laat de ontwikkelaar weten.

MusicalKeyboard is uit de Play Store te downloaden voor €1,19. Je kunt de toepassing downloaden via onderstaande button.

MusicalKeyboard
MusicalKeyboard
Ontwikkelaar: Florian Hebrard
Prijs: € 1,19
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel