Chrooma Keyboard voortaan gratis te downloaden met nieuwe functies

Chrooma Keyboard is niet zomaar een toetsenbord-app voor je telefoon. Chrooma is voorzien van een kleurrijk design met een vleugje Material Design. Een update die is uitgebracht voor de applicatie, maakt de app voortaan gratis. Daarnaast is Chrooma Keyboard voorzien van een aantal extra functies.

Chrooma Keyboard

Een tijdje geleden kon je op DroidApp al alles te weten komen over Chrooma Keyboard. De app was toen flink afgeprijsd. Vanaf vandaag is Chrooma gratis te downloaden uit de Google Play Store. Wel biedt de applicatie in-app aankopen tussen de €0,96 en € 2,49 per item, waarbij je bepaalde extra functies krijgt.

Zo kun je in de gratis versie de grootte van het toetsenbord niet veranderen en is het typen in meerdere talen tegelijkertijd ook alleen te gebruiken in de premium versie. Uiteraard kun je de premium functies gewoon gebruiken mocht je Chrooma al eerder hebben aangeschaft.

Nieuwe functies

De developer van Chrooma heeft Chrooma Keyboard tevens voorzien van een aantal nieuwe functies. De applicatie beschikt nu over een nieuw menu met instellingen, kun je in meerdere talen tegelijk typen (premium versie), zijn er nieuwe kleurstijlen, is er een nieuw voorspelling algoritme en kan je gebruik maken van synchronisatie (premium versie).

Downloaden

Je kunt Chrooma Keyboard downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Chrooma - Kameleon-toetsenbord RGB
Chrooma - Kameleon-toetsenbord RGB
Ontwikkelaar: Loopsie SRL
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel