Fleksy toetsenbord maakt alle thema’s gratis beschikbaar

Op Android zijn tal van verschillende toetsenbord-apps beschikbaar van het standaard Google toetsenbord tot SwiftKey. Ook Fleksy is zo’n toetsenbord waarbij je extra functies krijgt zoals GIF-ondersteuning, thema’s en stickers. Versie 8.3.2 brengt een aantal verbeteringen en welkome wijzigingen met zich mee.

Fleksy toetsenbord update

Het Fleksy toetsenbord is een alternatief toetsenbord met handige extra’s en mogelijkheden. Zo kun je het toetsenbord uitbreiden met extensies waarmee je bijvoorbeeld snel GIF-afbeeldingen kunt zoeken. Tijdens het typen met het Fleksy toetsenbord kun je ook Badges verdienen. Daarnaast is de lay-out en toetsenbord grootte aan te passen en kun je ook het thema veranderen van het toetsenbord.

fleksy-app

De update met versienummer 8.3.2 maakt alle thema’s die in Fleksy zijn te vinden gratis. Ook is een nieuwe voorspellingen extensie geïntroduceerd die het typen nog sneller moet maken. Daarnaast heeft het team achter Fleksy een aantal overbodige componenten uit het toetsenbord gehaald om een snelle toetsenbord ervaring te garanderen. Wie problemen ondervond met het sturen van GIFjes zal merken dat dit nu is opgelost want het toetsenbord stuurt nu weer afbeeldingen in plaats van links.

Het Fleksy toetsenbord is een gratis app die je kunt downloaden uit de Google Play Store.

Fleksy toetsenbord GIF
Fleksy toetsenbord GIF
Ontwikkelaar: Thingthing Ltd
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel