Chrooma Keyboard: een toetsenbord dat zich aan jou aanpast

Je kan uiteraard het standaard toetsenbord gebruiken die wordt meegeleverd op je smartphone, maar er zijn in de Google Play Store nogal wat alternatieve toetsenborden te vinden zoals SwiftKey en Swype. Chrooma Keyboard is een ander interessant alternatief toetsenbord met een paar leuke, handige functies.

Chrooma Keyboard

Chrooma Keyboard lijkt erg op het toetsenbord van Google. Het onderscheidt zich door de kleur van het toetsenbord aan te passen aan de applicatie die je gebruikt. Zo wordt het toetsenbord groen wanneer je WhatsApp gebruikt en rood wanneer je via Gmail een e-mail opstelt.

Mocht je dit niet erg plezierig vinden, dan kan je ook zelf een kleur uitkiezen. Dit is echter niet de enige functie, je kunt ook de grootte van het toetsenbord aanpassen. Het is ook mogelijk om te “swipen” zoals we dat kennen van Swype en SwiftKey. Helaas werkt dit -nog- niet in het Nederlands.

Downloaden

Ben je op zoek naar een kleurrijk toetsenbord? Chrooma Keyboard is via onderstaande button te downloaden uit de Play Store. De applicatie kost normaal €1,70, maar is nu tijdelijk 50% afgeprijsd en kost op dit moment €0,85.

Chrooma - Kameleon-toetsenbord RGB
Chrooma - Kameleon-toetsenbord RGB
Ontwikkelaar: Loopsie SRL
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel