Sunrise Meet: kalender-app introduceert tof agenda-toetsenbord

De makers van Sunrise Calendar hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Met de update die nu is uitgebracht is een (erg tof) agenda-toetsenbord toegevoegd aan de app onder de naam Sunrise Meet. Je hoeft voortaan niet meer de agenda-app in om een afspraak te plannen.

Sunrise Meet

Sunrise Calendar heeft een nieuwe handige functie toegevoegd aan de kalender-app. Het is vanaf nu mogelijk om zonder je favoriete app te verlaten een afspraak in te plannen in je agenda. Dit kan allemaal dankzij de nieuwe functie Sunrise Meet; een functie die ons helemaal blij maakt.

Tot voor kort moest je om een afspraak te plannen met je vrienden WhatsApp afsluiten en de agenda-app openen. Stond er al wat in je agenda, of is er nog wel ruimte voor een gezellige middag? Vanaf nu is het niet meer nodig om een andere app zoals Telegram, Facebook Messenger of WhatsApp te verlaten. Vanaf nu heb je Sunrise Meet. Sunrise Meet is een toevoeging op Sunrise Calendar en is te bereiken door tijdens het gebruik van het toetsenbord te schakelen naar het Sunrise Keyboard. Deze moet je bij het eerste gebruik wel bij Instellingen > Taal en invoer activeren.

Sunrise Meet

Vervolgens kan het feest beginnen. Op de plaats waar normaal je toetsenbord staat zie je nu direct in een oogopslag de agenda-items voor de komende dagen en weken. Het Sunrise Keyboard is onderverdeeld in verschillende tabbladen. Zo kan je de locatie instellen, waarbij je de meest gebruikte locaties als eerst te zien krijgt. Vervolgens kan je instellen hoelang de afspraak duurt en wanneer je dit afgerond hebt, voltooi je de invoer. Vervolgens kan je met de ander een link uitwisselen. Wanneer diegene Sunrise Calendar niet geïnstalleerd heeft moet diegene zijn e-mailadres invullen om de meeting te accepteren.

Sunrise Meet

Onlangs kwam Sunrise Calendar ook al met de integratie van de TV-gids in de agenda. De nieuwe update voor Sunrise Calendar is vanaf nu kosteloos te downloaden uit de Play Store, via onderstaande button.

Lees ook

Reageer op dit artikel