SwiftKey thema’s voor de winter gratis, pakket met 77 thema’s extra voordelig

SwiftKey viert de decembermaand en de daarbij horende feestdagen met een interessante aanbieding. Eerder schreven we al over de sfeervolle winter-thema’s die gratis gedownload kunnen worden, nu is dit pakket uitgebreid. Mocht je niet kunnen kiezen, dan kan je ook voor een scherpe prijs tijdelijk een pakket downloaden met 77 thema’s.

SwiftKey thema’s

SwiftKey Keyboard is een populaire toetsenbord-app voor Android. Er is een grote keuze aan thema’s en dat aanbod is vandaag verder uitgebreid. Een nieuw pakket genaamd ‘Holiday Presents’ is vanaf nu gratis te downloaden in de SwiftKey Store. Dit theme-pack bevat vijf winterse thema’s waarvan we er eerder al twee bespraken op DroidApp.

swiftkey store theme

Een andere interessante aanbieding is het pakket met 77 thema’s genaamd ‘Everything Megapack’. Dit pakket kan tijdelijk, om de kerstdagen te vieren, gekocht worden voor €7,99. Dit is een korting van 70 procent. In dit pakket vind je ongetwijfeld een thema die bij je past.

Je kunt de SwiftKey Store met de thema’s bereiken door in SwiftKey van links naar rechts te vegen over de suggestiebalk, vervolgens kies je voor het tweede tabblad en selecteer je de SwiftKey Store. Je kunt ook in het menu met apps ‘SwiftKey selecteren. Voor welk thema ga jij?

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel