Fleksy toetsenbord krijgt grote update met GIF-keyboard en extensies

De toetsenbord-applicatie Fleksy heeft een grote update uitgebracht voor de app. Fleksy keyboard is vernieuwd met Material-thema’s en een heus GIF-keyboard. Maar er zijn meer veranderingen doorgevoerd in versie 4.3 van Fleksy.

Een nieuwe beta-versie is uitgebracht voor de toetsenbord-app Fleksy. Fleksy heeft een Material Design ontwerp meegekregen en is daarnaast voorzien van een aantal handige en leuke nieuwe mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is het GIF-keyboard waarmee je net zo snel als bijvoorbeeld een emoticon, een GIF’je kunt versturen naar de ander.

fleksy

Fleksy bevat verder een aantal nieuwe thema’s, zoals gezegd in Material Design. Daarnaast kunnen ook thema’s gedownload worden die een link leggen tussen een bepaalde film, zoals bijvoorbeeld The Hunger Games. Met extensies kan je de toetsenbord-app uitbreiden naar eigen wens. Je kan bijvoorbeeld zogenoemde shortcuts aanmaken waarbij afkortingen die je typt automatisch worden omgezet naar hele zinnen.

fleksy

Flexie 4.3 is momenteel beschikbaar als beta, en nog niet in de Play Store te vinden. Mocht je de nieuwe mogelijkheden willen proberen, dan kan je je hier aanmelden bij de Google+ community van Fleksy, waarna je je aan kunt melden als tester en de nieuwe versie kunt downloaden.

via AndroidPolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel